Sfaturi din videochat care se aplica si in viata de zi cu zi

Nimeni nu detine cu adevarat cheia succesului, iar cei care zic ca o au, fii sigur ca sunt niste impostori. Succesul nu exista pur si simplu, el se obtine, de-a lungul timpului, prin mult efort, dar mai ales, prin invatare.

De foarte multe ori, cele mai interesante lucruri, dar si cele mai iesite din comun sfaturi se afla tocmai de unde nici nu te-ai astepta.

Afirm sus si tare ceea ce am spus adineauri, tocmai pentru ca unele dintre cele mai interesante, dar si mai bune sfaturi le-am aflat de la o fata care lucreaza de multi ani in domeniul videochat Bucuresti.

Nu este neaparat o prietena, ci mai mult o cunostinta. Nu prea am vorbit foarte mult, de aceea ii dau aceasta titulatura.

Totusi, acum cateva saptamani, prin nu stiu ce minune sau intamplare ciudata, am ajuns sa stam impreuna la aceeasi masa si sa discutam. Eu nu aveam absolut nimic mai bun de facut cu viata mea, iar ea mai avea cateva ore pana ce sa inceapa munca.

Dorea sa isi savureze in pace cafeaua, pentru a avea din nou inca o zi profitabila. Din cate mi-a dat de inteles, castiga destul de bine, cateva salarii minime din Romania.

Daca la inceput am salutat-o oarecum sfios, am ajuns ca mai incolo, peste doar cateva minute sa discutam foarte multe chestiuni, zic eu, destul de interesante. Printre altele, imi spunea ca anumite trucuri pe care le-a invatat de-a lungul timpului in acest domeniu al videochatului au ajutat-o chiar si in viata reala.

In lumea videochatului, sa fii in centrul atentiei inseamna sa ai multi bani. In viata reala, inseamna succes, recunoastere si este poate cea mai usoara modalitate de a-ti oferi numeroase oportunitati.

Sa lasam totusi vorbaria si sa trecem la sfaturile pe care mi le-a oferit, interesante din foarte multe puncte de vedere.

Nu iti fie frica sa fii diferita, experimenteaza cat mai mult cu putinta!

Asta a facut-o sa se diferentieze de competitie, dar mai ales, a facut-o sa castige mult mai mult decat competitia. Nu i-a fost frica sa experimenteze, iar asta nu i-a adus decat beneficii, atat in videochat, cat si in viata de zi cu zi.

Cunoaste-ti valoarea!

Din cate mi-a dat de inteles, e important ca in orice job sa nu accepti sa fii platit mai putin decat stii tu sigur ca meriti, pentru ca vei ajunge sa strangi foarte multe frustrari. Colaborarea cu BeYou Studio i s-a parut mereu avantajoasa din acest punct de vedere.

O personalitate placuta aduce foarte multe avantaje!

Stim cum vine treaba, persoanele carismatice sunt foarte placute si au o putere de atractie incredibila. Cu cat comunici mai mult, cu atat vei vedea ca usor usor incepi sa deprinzi cateva astfel de trucuri. Autoizolarea si timiditatea nu trebuie sa isi aiba locul aici.

Acestea sunt cateva dintre sfaturile care m-au pus pe ganduri, odata ce mi le-a spus ea. Recunosc ca mi-au schimbat putin felul in care vad viata, in general, dar mai ales, meseria de model in videochat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *