Noul trend – posetele Giesswein din lana merino

Aparute ca si noutate absoluta pe piata din Romania, posetele din lana merino marca Giesswein vin in completarea articolelor fabricate din materiale naturale.

Femeile isi indreapta atentia in ultimul timp catre produsele din lana. Nu orice tip de lana, ci una de calitate superioara, de tip merino. Sunt un nou trend pe piata din Romania, insa dincolo de acest aspect sunt posete practice, elegante si perfecte pentru femei active.

La primul gand, posete dama din lana merino pare sa fie o asociere greu de inteles. Cum este posibil? Ei bine afla ca aceasta fibra trece prin multiple etape de prelucrare si devine perfecta pentru a imbraca estetic si avantajos un accesoriu cum ar fi o poseta. Este o inovatie pe piata de profil– gentile marcii austriece Giesswein sunt unice pe piata romaneasca prin conceptul propus.

Desigur, motivele pentru care iti vei dori sa porti o poseta din lana merino sunt multiple. Descopera colectia pe site-ul oficial www.giessweinromania.ro. Posetele vin in completarea gamelor de produse oferite de firma austriaca Gieeswein.

Prezentate intr-o varietate de tipuri si culori: gri sau bej, negru sau visiniu, cei de la Giesswein mizeaza pe calitate si minimalism. Gentile pot fi purtate in mana sau pe umar. Poseta ofera spatiu suficient pentru lucrurile tale, este rezistenta si placuta la atingere.

O astfel de poseta completeaza perfect o tinuta sport casual sau business, motive suficiente ca sa se regaseasca in garderoba ta.

Lana merino si caracteristicile sale

Pentru cele care inca nu cunosc acest tip de fibra, merita amintit ca lana merino este preferata datorita multitudinii de avantaje. Se comporta excelent in conditii diverse de temperatura si meteo, astfel ca pe timp de vara mentine o stare termica echilibrata, iarna oferind protectie la frig. De asemenea dezvolta proprietati antibacteriene neutralizand astfel orice fel de miros.

O geanta din lana merino se mentine timp indelungat in conditii foarte bune. Cu siguranta purtatoarele stiu cat de mult conteaza ca dupa purtari dese poseta sa nu aiba materialul afectat si sa nu prezinte urme de uzura. De asemenea, se intretine usor, nu absoarbe mirosuri neplacute, deci este o fibra avantajoasa si nepretentioasa.

Ai incerca un astfel de accesoriu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *