De ce avem nevoie de o pompa recirculare Dab Evoplus 80 180 xm?

O pompa de recirculare cu turatie variabila, precum pompa recirculare Dab Evoplus 80 180 xm, este un produs care ne ofera posibilitatea alimentarii cu apa a locuintei noastre, dar care are si proprietatea de a regla presiunea apei, in functie de instalatia care este folosita. Astfel, vom intalni trei situatii specifice in care o astfel de pompa poate servi scopului pentru care a fost construita, dupa cum urmeaza:

  • se poate face o reglare cu curba constanta
  • reglare cu presiune diferntiala constanta
  • reglare cu presiune diferentiala proportional, in functie de flux.

Poate ca pentru multi dintre noi aceste notiuni par a fi in alta limba. Si aici intervine foarte mult rolul specialistilor care te pot ajuta sa intelegi cat mai bine aceste lucruri. Explicat in functie de nevoile noastre, mai ales de catre persoane care cunosc foarte bine aceste informatii, lucrurile devin mai simple, si mai usor de aplicat.

Discutand cu specialistii de la www.shop-einstal.ro, noi am ramas cu cateva idei in minte, punctate ca avantaje ale acestei pompe de recirculare. Am inteles faptul ca o pompa recirculare Dab Evoplus 80 180 xm ne poate ajuta in ceea ce priveste modul in care economisim apa, resursele si banii, prin prisma faptului ca nu mai este necesar sa asteptam incalzirea apei si nici sa o lasam pe aceasta sa curga pana la atingerea temperaturii dorite. Beneficiem astfel de un consum redus al energiei consumate, ceea ce inseamna implicit si costuri totale mai mici.

O pompa recirculare Dab Evoplus 80 180 xm are un panou de control intuitiv si un afisaj electronic care sa ne ajute sa intelegem mai bine produsul. Pentru ca tot ne aflam in era tehnologiei, era firesc ca si produsele de acest tip sa sufere o transformare, si iata ca astazi suntem capabili sa controlam modul in care se face alimentarea cu apa calda a casei, printr-un produs cu afisaj grafic.

Controlul se face cu ajutorul tastelor de navigare, ceea ce ne ofera lejeritatea de care avem nevoie in ceea ce priveste manuirea meniului. Mai mult, pompa recirculare Dab Evoplus 80 180 xm are implementat un sistem de semnalizare cu lumini, pentru cazul in care anumite probleme sau defectiuni pot aparea.

Pompa este usor adaptabila spatiului in care urmeaza sa o amplasam. Din acest punct de vedere nu exista consideratii speciale pe care sa le avem in vedere. Fireste ca orice produs de acest tip, va trebui sa beneficieze de un areal tehnologic, in care sa nu aiba acces persoanele neautorizate din considerente de siguranta.

Un alt avantaj al pompei consta in faptul ca beneficiaza de o izolatie din spuma, lucru care o face deosebit de silentioasa si de economica, deoarece nu permite pierderea caldurii.

Ca suma totala, aceasta pompa pare a ne oferi tot ceea ce avem nevoie in ceea ce priveste alimentarea cu apa a casei. De aceea credem ca documentarea temeinica in ceea ce ii priveste abilitatile nu trebuie sa lipseasca. E nevoie de modernizare si este nevoie de produse de calitate. Iar din acest punct de vedere, pompa recirculare Dab Evoplus 80 180 xm exceleaza la ambele capitole.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *