4 Sfaturi cruciale in optimizarea SEO

Unii sustin ca SEO este o practica din trecut si ca motoarele de cautare au evoluat si au adoptat un algoritm complet autonom. Va recomandam cele mai bune costuri optimizare SEO si o lista de sfaturi.

Inainte de a incepe campania dvs. de SEO si mergeti cap-on, este important sa puteti raspunde la 3 intrebari:

Care este tema principala a site-ului dvs.?

Care este motivul pentru care a fost creat?

Cat de mult esti dedicat?

Mai jos o scurta declaratie a unui profesionist:

“Lucrez pentru o companie daneza de comert electronic si acum cateva luni, site-ul nostru a fost bombardat Google. Pentru cei care nu stiu ce este, este o tehnica care consta in a face un site web sa fie retrogradat de la rezultatele motoarelor de cautare pe motive legate de tema site-ului si care este reclasificat in rezultate care nu au legatura cu subiectul site-ului.

In cazul nostru, site-ul nostru a ajuns in rezultatele cautarii pornografice, ceea ce ne-a afectat reputatia si ne-a luat cateva saptamani pentru a ne intoarce pe pista.”

Aceste sfaturi va vor permite atat sa va protejati impotriva unei eventuale atacuri de genul acesta, dar, in special, sa imbunatatiti SEO si vizibilitatea dvs. pe motoarele de cautare.

Pe scurt, sa incepem fara intarziere cu primul sfat …

  1. Obtineti o tema principala

Desigur, nu ar trebui sa incercati sa scrieti mereu acelasi subiect. Puteti scrie ceea ce va place. Cu toate acestea, este important sa aveti o tema generala pe intregul dvs. site. De exemplu, marketingul este un subiect foarte general, marketingul online este deja mai restrictionat.

Acest pas este crucial, un mic cuvant cheie de cercetare cu Google Adwords este necesar inainte de a investi pe deplin. Acesta va va informa numarul mediu de cautari pe luna pentru unul sau mai multe cuvinte cheie.

  1. Mentionati cuvintele cheie acolo unde este necesar

Includeti tema in titlul site-ului dvs., numele domeniului, descrierea, cuvintele cheie, categoriile, titlurile paginilor si continutul paginii.

Daca utilizati WordPress, aveti optiunea de a modifica aceste setari in setarile generale.

  1. Adaugati linkuri catre paginile interne ale site-ului dvs.

Intr-adevar, adaugarea de linkuri catre propriile pagini poate “consolideaza” arhitectura site-ului dvs. Imi place sa folosesc analogia paianjenului: cu cat sunt mai “tesute” legaturile, cu atat vor fi mai puternice si mai rezistenta.

Din punct de vedere practic, acest lucru va permite cititorilor dvs. sa invete mai mult, dar si sa stea mai mult pe site-ul dvs. (numit “Time On Site”, unul dintre criteriile utilizate de Google), imbunatatind astfel relevanta pentru ochii de la Google.

  1. Utilizati permalinks inclusiv cuvintele dvs. cheie

Din punct de vedere pragmatic, un permalink “curat” si curat ca acesta: https://example.com/11-conseils-SEO este mult mai atractiv decat un permalink de acest tip: https: // example .com / s5ytaPp, nu?

Aspectul estetic nu este singurul motiv pentru care trebuie folosite permalinkurile.

Un articol permalink care rezuma in 2/3 cuvinte tema paginii dvs. va ajuta Google sa o gaseasca si, daca intr-adevar, atat cuvintele cheie, cat si cea permalinkul sunt adecvate, Google va intelege ca sunteti un site de incredere si la pe masura ce va face asta, acest lucru va va permite sa va urcati pe pagina # 1 cea mai ravnita a Google.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *