Ventuze silicon, un tratament sigur si eficient

De mii de ani, puterile vindecatoare ale acestor ventuze silicon au cunoscut imbunatatiri semnificative si au inregistrat succese dupa succese. Dovada sta numarul din ce in ce mai mare de pacienti care apeleaza la aceasta metoda alternativa de tratament.

Chiar daca romanii sunt mari consumatori de medicamente si la orice durere apeleaza la un pumn de medicamente, sunt si romani care prefera sa apeleze la metode alternative de tratament, avand in vedere beneficiile acestora pentru organism.

Primele ventuze au aparut pentru prima data in spatial indo European si erau confectionate din corn de animal. Dupa care, trecerea s-a facut imediat la cornul de animal la bambus, alama si ceramica.

Pentru eliminarea celulitei, se folosesc ventuze silicon care au rolul de a trata aspectul de coaja de portocala al pielii. Aceste ventuze masaj se folosesc si pentru masajul facial, iar tratamentul are ca rol intinerirea pielii, dar si mentinerea fermitatii acesteia. Daca au inceput sa va apara ridurile, apelati cu incredere la tratamentul cu ventuze masaj.

Pe langa tratamentul cu ventuze, va trebui sa urmati si o dieta stricta pentru a ajuta organismul sa duca o viata sanatoasa. Nu este de ajuns doar sa urmati tratamentul cu ventuze masaj pentru a avea o piele ferma, ci si sa faceti miscare si sa va hidratati corpul cu apa.

Pentru coapse se utilizeaza ventuze silicon ce au o lungime de 7 cm, acestea fiind aplicate pe abdomen, spate si picioare; cele mici se folosesc pentru urechi si degete. In cazul in care doriti sa va detoxifiati organismul, pe corp vor trebui aplicate in jur de 30-50 de ventuze pentru ca rezultatele sa fie cele dorite. In cazul ventuzelor din silicon, pacientul va simti o atingere placuta pe piele. Dat fiind faptul ca acestea sunt transparente, acest aspect ii ofera pacientului posibilitatea de a vedea ceea ce face medicul specialist http://yanno.ro/ventuze-silicon/ cu pielea sa. Nu uitati sa siliconul este un material foarte rezistent si poate avea o durata lunga de viata daca va fi pastrat in conditii bune.

Pregatirea pielii pentru terapia cu ventuze silicon

Inainte de aplicarea tratamentului cu ventuze silicon, pielea trebuie hidratata cu ulei de masaj sau crema hidratanta. In felul acesta, ventuzele vor fi aplicate mai usor pe piele, iar pacientul nu va simti nici o durere, ci doar o senzatie de relaxare totala. Medicul specialist va face miscari circulare si liniare pentru ca ventuzele sa fie impinse cu usurinta pe suprafata pielii. Desi tratamentul cu ventuze poate fi facut si acasa, nu este indicat sa aplicati ventuze masaj daca nu stiti modalitatea de aplicare si nu sunteti siguri de ea. In felul acesta, va puteti face mai mult rau decat bine. Nici medicul nu va aplica ventuze masaj daca in prealabil nu v-a facut o diagnosticare. Aceste ventuze silicon sunt cele mai bune, avand au o durata de viata foarte mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *