Sunt diferente între shared si gazduire dedicata?

Cand este vorba de a face o alegere de tip web hosting gasim doua variante: shared hosting si hosting dedicat. Exista extrem de multe argumente care tin atat de shared hosting, cat si de  hosting dedicat. In primul rand, trebuie inainte de a lua un plan de gazduire sa intrebati cum se face accesul la un server.

Daca spre exemplu alegeti sa utilizati in comun web hosting, spatiul se va partaja cu ceilalti utilizatori. In lumea de web, shared hosting este intotdeauna sinonim cu accesul limitat. O abordare de acces limitat la web hosting inseamna ca accesul este limitat printr-un panou de control care este furnizat de catre un furnizor de gazduire.

O lipsa de control pentru dumneavoastra la contul de gazduire web practic inseamna o lipsa de control pentru nevoile dumneavoastra. Pe de alta parte, un server hosting care va este dedicat, va ofera acces complet si total. Bineinteles ca acum suna mult mai bine.

Accesul deplin sub forma gazduirii dedicate inseamna ca veti obtine ultimul cuvant in absolut toate deciziile de gazduire web. Acest web hosting dedicat ofera, de asemenea, acces la managerul de Cpanel la distanta. In continuare ne uitam la web hosting dintr-o perspectiva a utilizarii exclusive.

Daca revenim la conceptul de shared web hosting, trebuie pusa o intrebare si anume cat de mult va place sa partajati? Cu shared hosting veti partaja un server de aproximativ de 1000 de alte site-uri. Cu aceste multe site-uri care se inghesuie pentru web hosting este posibil sa nu aveti intotdeauna acces la resursele serverului.

Alte site-uri pot prelua web hosting pentru a va asigura mai multe resurse decat aveti nevoie. Un serviciu de tip gazduire dedicata totusi va ofera acces exclusiv la absolut toate resursele serverului cu gazduire dedicata. Cele mai multe servicii de tip gazduire partajata nu va pot permite sa instalati propriile aplicatii pe web hosting service.

Acestea au un set de reguli si totodata politici de acces foarte bine definite. Un serviciu de tip gazduire dedicata va ofera un control complet. Departamentul IT poate instala orice aplicatii care sunt absolut necesare pentru nevoile dumneavoastra, de web hosting. Cu cat mai mult control cu atat se realizeaza un serviciu de gazduire web mult mai eficienta.

Astfel a alege o masura de gazduire dedicata da mai multa optiune viabila pentru absolut toate firmele de web hosting. Gazduirea dedicata va ofera mult mai mult control si, bineinteles ca in lumea web hosting, controlul este absolut totul. Practic un serviciu de gazduire dedicata va ofera un controlul complet. Departamentul IT poate sa va instaleze absolut orice tip de aplicatii care va sunt intr-adevar necesare pentru nevoile dumneavoastra, de web hosting.

Din nou mai mult control inseamna un serviciu de gazduire de tip web mult mai eficient. Dezvoltarea unei firme indiferent de marimea acesteia poate depinde in buna masura si de serviciile de tip web hosting. Nu trebuie deci sa ocoliti aceasta oportunitate extrem de importanta pentru a avea cele mai bune servicii de gazduire.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *